- Lokale bedrifter vil heve gulvet

Videreutdanning innen automasjon har vist seg å bli et populært tilbud blant bedrifter i regionen. Hydro Sunndal, Bratseth, Pipelife, Talgø og Surnadal Videregående har gått sammen og etablert et praksiskandidatløp i Automatiseringsfaget til sine ansatte. Med seg på laget har de kompetanse- og næringsavdelinga ved Møre og Romsdal Fylkeskommune.

PÅ BESØK: Bedriftene inviterte onsdag Fylkesordfører og representanter fra kompetanse- og næringsavdelinga ved Fylkeskommunen til en felles markering av oppstarten av praksiskandidatløpet. 

Nyheter

Bedriftene inviterte onsdag Fylkesordfører og representanter fra kompetanse- og næringsavdelinga ved Fylkeskommunen til en felles markering av oppstarten av praksiskandidatløpet. Hele 14 ansatte fra de 4 bedriftene er påmeldt praksiskandidatløpet, og vil etter fullført skolegang få tilbud om å gå opp til fagprøve for automatikerfagbrev.