Ni nye smittetilfeller på ett døgn:

- Lev som normalt, men ta hensyn

Surnadal kommune mener smitteutbruddet er under kontroll.

Ikke bekymra: Ordfører Margrethe Svinvik (Sp) i Surnadal sier kommunen har kontroll over smittesituasjonen i kommunen.  Foto: Geir Forbregd

Nyheter

24 smittetilfeller i Surnadal i november, er på høgde med det samla antallet smitta i kommunen i løpet av ett år med pandemi. De ni smittetilfellene siste døgn er i en særstilling mange, og sammenfaller med tallene nasjonalt som viser over 4500 smittetilfeller siste døgn. De nasjonale tallene kan forklares med svikt i nettet som registrerer smittetilfeller fra dagen før. I Surnadal var de ni positive PCR testene ventet etter forutgående positive hurtigtester. Likevel ser ikke Surnadal kommune stor grad til bekymring.