Sanitetskvinnenes Omsorgsberedskap:

Vant den nasjonale Frivillighetsprisen

Omsorgsberedskapsgruppene i Norske Kvinners Sanitetsforening vant den nasjonale Frivillighetsprisen 2021 for sitt bidrag på de lokale vaksinasjonsprogrammene rundt om i landet.

Vinneren av Frivillighetsprisen 2021 er Omsorgsberedskapsgruppene i Norske Kvinners Sanitetsforening, her representert ved (t.v) Elisabeth Mo som er leder for Omsorgsberedskapsgruppen i Surnadal, og andre frivillige Sanitetsdamer som har lagt ned en enorm innsats. 

Nyheter

I mange kommuner over hele landet har frivillige fra Sanitetskvinnenes Omsorgsberedskap bidratt i vaksineringsarbeid alle dager i uken, med flere vaktlag per dag, i månedsvis. Frivillige har bidratt med over 100 000 timers arbeid til sammen. Mange tusen frivillige har bidratt i vaksineringen av befolkningen.