Inga på et brett

Inga Dalsegg utvider stadig produktspekteret.

Inga-produkter Serveringsbrett og glassbrikker med kunstmotiv. Privat foto. 

Nyheter

Siste nytt i Inga-produkter er serveringsbrett og glassbrikker med kunstmotiv.

Det startet med 4 motiv på kubbelys fra Løiten våren 2013, og allerede nå har kunstneren et stort utvalg med ulike Inga-produkter, i tillegg til maleriene.

– I tillegg til lys, kalendre og kort kan jeg nå også tilby serveringsbrett og glassbrikker fra svenske Åry Trays. Det er ganske utrolig at så mye har skjedd på så kort tid, og jeg setter stor pris på at så mange ønsker å kjøpe produkter med min kunst på, sier Dalsegg.

Hun er veldig fornøyd med å ha fått til et samarbeid med Åry Trays, da dette er et firma som er kjent for høg kvalitet på sine produkter. Alt er håndlagde produkter av bjørk fra fornybar skog. Både brett og brikker er laget av hele trestykker, uten skjøter, som er lette å rengjøre og tåler oppvaskmaskin.

– Brett og brikker er nå pakket ut på Dalalåven Atelier, og jeg gleder meg til å ha med meg disse ut på julemessene. Jeg skal ha stand både på Rindalsmessa og Orkdalsmessa i år også, forteller hun.– Men det er naturligvis også mulig å stikke innom meg på låven for å kjøpe, eller bestille via nettsida mi.

Etter at informasjonen om produktene ble utlagt torsdag har bestillinger fra hele landet strømmet på. Så nå pakkes og sendes varer, samtidig som hun forbereder gresskarkurset som hun skal holde i Dalalåven onsdag kveld.