Ihuga MFK-supporter med klar beskjed til nærbutikken:

Vil ha RBK-brødet fjernet

MFK-supporter Arild Svensli krever "bartebrøda" fjernet fra Coop-butikken i Eidsvåg dersom han skal være kunde der.

Arild Svensli vil ha RBK-brød fjernet i Coop-butikken.   Foto: Elin Høstmark

Brødhyllene i Coop-butikken. 

Nyheter

Oppkjøringen til årets seriestart i elitedivisjonen er i full gang også blant supporterne. Arild Svensli i Eidsvåg har i hele sitt voksne liv vært en ihuga MFK-supporter. Det er ikke mange heimekampene til de blåhvite han har gått glipp av de siste årene. Svensli er blant de mange som er fast passasjer på supporterbussen fra Eidsvåg som går til og fra Aker stadion på heimekampene.

Det er stort engasjement på stadion når Rosenborg kommer på besøk. MFK-supporterne setter ekstra pris på laget sitt når de kan sende trønderne heim med halen mellom beina. Det har skjedd stadig oftere de seinere åra.

Eidsvåg er MFK-land, og Svensli fikk nok da han oppdaget at den lokale Coop-butikken hadde RBK-brødet i hyllene en dag denne uka. Han ble så irritert at han sporenstreks leverte inn Coop-kortet sitt og gikk heim for å legge ut følgende beskjed på Facebook-kontoen sin:

"Oppdaga RBK brød på Coopen inni Eidsvåjin idag. Leverte inn medlemskorte mett tvert med besje om at i he lagt at mi siste krone på dein butikken. 10 min. ettepå ringte Anne Marit å forsikra at f.o.m. tirsdag e sa jævla bartebrøa ute av butikken for gått. Me fe sjå"


Bør RBK-brød fjernes fra butikker i Romsdal?
Du må velge et alternativ
 

Det har ikke manglet på kommentarer, noen humoristiske, andre tar utspillet på alvor.

Svensli sjøl innrømmer at innlegget på Facebook-kontoen ble skrevet med et visst glimt i øyet, men håper butikken følger opp og fjerner RBK-brødet fra hyllene snarest mulig.
- Jeg kan sjølsagt ikke kreve noe som helst. Coop må gjerne få selge RBK-brødet, men jeg handler matvarene mine andre steder så lenge det finnes RBK-brød i hyllene der. Slik er det, sier Svensli.

Butikksjef Anne Marit Svensli ved Coop Prix i Eidsvåg ønsker ikke å kommentere saken.