Øser på med mål

Og Bjørnar Dalsegg Sæter scorer mest.

Bjørnar Dalsegg Sæter fortsetter kjøret mot motstandernes mål. Mot Vestnes Varfjell ble det tre nye nettkjenninger.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Vestnes Varfjell - Surnadal: 1-6 (0-3).

- Det gikk veldig bra. Vi startet forrykende som vanlig, og det sto 0-3 allerede etter et kvarter, forteller Surnadal-trener Webjørn Holten.

Etter dette sjokket klarte heimelaget å tette igjen, og Holten konstaterer at de sliter med å skape sjanser mot etablert forsvar.

- Men vi har ballen og kontrollerer kampen, sier han.

Andre omgang startet som første med massivt Surnadal-press og to kjappe scoringer. Så ble det litt som i første omgang. Heimelaget står lavt og tetter igjen. I denne perioden scorer lagene hvert sitt mål.

- Ut fra resultatet, kan det se ut som vi møtte et dårlig lag, men Vestnes Varfjell kom med mye folk i angrep, og jeg tror de kommer til å ta en god del poeng i løpet av høstsesongen, sier Holten.

Men det er altså Surnadal som scorer målene, og Bjørnar Dalsegg Sæter noterer seg for tre nye nettkjenninger. Helge Drøpping, Ørjan Nes Haugen og Sander Smevoll scoret ett må hver.

Dermed ligger både Sunndal og Surnadal med 30 poeng, 4 poeng bak Averøykameratene der Surnadal har én kamp mindre spilt enn de to andre lagene. Surnadal slår også serielederen grundig på målforskjell, og AK kan ikke gi fra seg poeng om de fortsatt vil lede tabellen.