Tjuende og siste

I snart tjue år har Busmarsjen vært arrangert som en vakker tur fra Holbudammen til Aura kraftstasjon. Etter et synkende deltakertall de siste årene, gir arrangørene seg.
Nyheter

Tross fint vær og god temperatur var det kun rundt 120 personer som deltok i år på Busmarsjen. Man skal ikke mange årene tilbake før tallene ligger på godt over 300. Ildsjel Oddvar Olafsen har vært med siden marsjens opprinnelse, og merker en drastisk nedgang i antall deltakere de siste årene. Grensen var egentlig satt ved 200 deltakere, ble de så mange, var det håp for en ny runde. I år nådde ikke deltagelsen opp for arbeidet, og derfor trekker arrangørene seg tilbake:

– Det er mye jobb som ligger bak. Deltakerne må være langt fler enn de siste årene skal det være motiverende å jobbe videre. Bare det å få ryddet stien og skaffe busser som kan kjøre opp til Holbu er vanskelig. Det er synd det skal gå som det går - det er en fantastisk marsj langs jernbanelinja.Les mer i mandagens Driva, og se bilder fra Busmarsjen de siste årene.