Feirer med januarsalg

Etter å ha blitt kåret til Årets Driva-navn 2013, feirer Inga Dalsegg med januarsalg.

Kunstsalg Inga Dalsegg er glad for å ha blitt kåret til Årets Driva-navn 2013, og for å feire tittelen kjører hun like godt januarsalg på noe av kunsten sin. Her med oljemaleriet "Floating in light", som nå kan kjøpes for tre firedeler av vanlig pris. Foto: Elin Høstmark. 

Nyheter

Det var altså Inga Dalsegg som ble «Årets Driva-navn 2013», og i den forbindelse har kunstneren og kunsten hennes fått ekstra oppmerksomhet fra folk i hele landet. Som takk til alle som stemte, og for å feire at hun ble Årets Driva-navn 2013, annonserer hun nå januarsalg på et utvalg kunst.

– Jeg har fått så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra folk i hele landet i forbindelse med denne avstemningen, både meldinger fra fjern og nær av typen «jeg har stemt på deg!», og gratulasjoner. Responsen har virkelig vært overveldende! For å feire at jeg fikk flest stemmer og ble Årets Driva-navn 2013, slår jeg til med mitt aller første kunstsalg noensinne. Dette gjør jeg også for å takke alle dere som stemte på meg, sier Dalsegg.

Hun har nå opprettet et eget album som heter «Januarsalg 2014» på nettsida si, og alle bildene i dette albumet selges til redusert pris i januar.

Kan gjøre kunstkupp

For alle som kunne tenke seg å kjøpe Inga-kunst er det viktig å kjenne sin besøkelsestid, for allerede 1. februar går prisen på de usolgte bildene tilbake til normal pris igjen.

– Kunst går som kjent ikke ut på dato og her kan folk virkelig gjøre et kupp, for prisene på alle disse bildene er nå redusert med 15–40 prosent. Klikk inn på hvert enkelt bilde for å se teknikk, format og pris, – og finner du noe du ønsker å kjøpe er det bare å ta kontakt med meg på telefon, forteller hun.

Så hvis noen er på jakt etter en spesiell gave til venner, familie, en kollega eller liknende, eller rett og slett bare kunne tenkt seg noe nytt til veggen heime, må dette være en ypperlig anledning.

– Ta en titt, bla deg gjennom albumet. Her gjelder «først til mølla-prinsippet», så det er virkelig ikke noe å vente med, sier hun.

God respons

«Årets Driva-navn» har skapt litt ekstra publisitet, og allerede i løpet av de første par dagene har Dalsegg fått svært god respons på januarsalget sitt.

– Skal nå av gårde og postlegge et bilde til Molde, og i ettermiddag kommer det noen hit og henter ett. Og etter helga kommer noen andre for å hente et bilde de har kjøpt, opplyser hun torsdag. 

Hun har også opplevd at noen ville kjøpe et bilde som noen andre nettopp hadde kapret, men slik vil det alltid være når hvert bilde er unikt.

– Den månedlige Google-rapporten viser også at det har vært en enorm trafikk inne på januarsalg-galleriet, konstaterer hun fornøyd.

Her bør en altså være litt frampå dersom en skal sikre seg ett av de godt og vel 50 maleriene som nå er å få til nedsatt pris.