Fylkesordførerkandidat for Høyre, Helge Orten, ordfører Rolf Jonas Hurlen, Fremskrittspartiets Ivar Trælvik og ordførerkandidat Mellvin Steinsvoll i godt humør på stand under Eidsvågdagene.

To av kommunens ordførerkandidater var til stede på hver sin stand. Ordfører Rolf Jonas Hurlen (H) hadde innhentet forsterkninger fra fylkespolitikken da også partiets fylkesordførerkandidat Helge Orten var til stede for å snakke med folk. Fremskrittspartiets Ivar Trælvik og Arbeiderpartiets ordførerkandidat Mellvin Steinsvoll var også på plass.

Steinsvoll er trolig den største utfordreren til sittende ordfører i kampen om kommunens fremste politiske verv. Ap-politikeren kunne fortelle at han nylig hadde vært i kommunaldepartementet og tatt opp problematikken rundt kommunens høge arbeidsgiveravgift.

-Det er viktig at vi er på banen foran omleggingen som kommer i 2013. Nesset må ned fra dagens 14,6% til 6,4%. Det er det samme som Surnadal, Halsa og Rindal har i dag. Jeg føler vi fikk en god dialog på møtet, sier Steinsvoll.