De visste at de skulle ut på ett eller annet – men ikke hva det gikk ut på. Stor var derfor overraskelsen da de ble kjørt til Sunndal skytterlags flotte innendørsanlegg på Gravem for teambuilding, sosialt samvær, og for å kunne se at en også kan mestre en annen idrettsgren enn den man til daglig deltar i.

Det hele var kommet i stand ved at et par av foreldrene i samarbeid med Sunndal skytterlags ungdoms- og rekrutteringsutvalg hadde ordnet de praktiske.

Og fotballjentene tok utfordringen på strak arm. De ble ønsket velkommen av leder i ungdoms- og rekrutteringsutvalget Sigmund Elshaug og nestleder i skytterlaget, Håkon Gravem. Gravem fortalte at dette med å skyte for første gangen ikke var noe å frykte. – Sikkerheten har vært ivaretatt på beste måte i alle de 150 årene skytterlaget har eksistert, og den vil ha høyeste prioritet også i fortsettelsen, forsikret han.

I tillegg til selve skytinga var det bevertning og utdelinger av små påskjønnelser fra skytterlaget. Det var også satt av bra med tid til egne aktiviteter – her var det både dans og annen moro til langt på kveld.

Mer fra denne sosiale kvelden på Gravem kan du lese i Drivas fredagsutgave.

Av Inge Nordvik