Nominasjonskomiteen i partiet har gjennomført intervju med de fem som ønsker å stå på topp på stortingslista. På nominasjonsmøtet den 12. november inviteres medlemmene til å være med på å velge rekkefølgen på lista.

Blant de fem finner man Carl Johansen, opprinnelig sunndaling, men som bor i Oslo. Johansen er regionsekretær for Oslo og Akershus i Miljøpartiet De Grønne. Han har erfaring som politisk rådgiver og medierådgiver i MDG. Jobberfaring fra WWF og Greenpeace og Antirasistisk senter. Manusforfatter. Informasjonskonsulent Deichmanske Bibliotek. Fire skjønnlitterære utgivelser fra 2005 til nå. Utdanning i statsvitenskap, forfatterstudium, musikk, miljøvern og forvaltning.

May Britt Haukås har bodd i Ålesund siden 1995. Haukås er dagleg leder i Sunnmøre friluftsråd. Haukås har jobbet som journalist i nesten 30 år. Mesteparten av tida i NRK.

John John Bruseth er også fra Ålesund. Han er foredragsholder og har gitt ut en rekke plater, og i 40 år reist rundt i Møre og Romsdal og holdt konserter. Involvert i politikk fra 14-årsalderen.

Ragnhild Godal Tunheim blir presentert på følgende måte i pressemeldingen som fylkespartiet har sendt ut:  Født 04.04.1968. Fra Halsa. Gift, med tre barn.  Rådgiver, næring og kultur i Halsa kommune. Flyttet til Halsa i 1994, driver med økologisk saueproduksjon. Ønsker å bidra til bærekraftig matproduksjon og livsstil. Allsidig kompetanse. Har erfaring fra ledelse både i yrkes- og frivillighetssammenheng, bl a. prosjektleder, konsulent og webredaktør i Surnadal Utvikling AS. Studert bl. a. ved BI, følger nå masterprogram (MAINN) ved Høgskolen i Lillehammer. Opptatt av helse i et helhetlig bærekraftig perspektiv. Spesiell interesse for bygdeutvikling og skaperkraft.

Blant de fem som fylkespartiet presenterer er også Lage Nøst, opprinnelig fra Molde, bosatt i Oslo. Nøst har vært nasjonal talsperson i Grønn Ungdom fra 2014.

Oppvokst i Molde, bosatt i Stavanger og Oslo. Tredjekandidat på stortingslista og valgkampkoordinator for Miljøpartiet De Grønne i Rogaland i stortingsvalget 2013. Har hatt mange verv for MDG og Grønn Ungdom i Stavanger. Utdanning i sosiologi og musikk. Datakyndig, behersker sosiale medier, og har erfaring med grunnleggende musikk-, film- og bilderedigeringsteknikker. Erfaring som frilansskribent og musiker. Interessert i musikk, filosofi, litteratur og samfunnsspørsmål, med særlig fokus på bærekraft og kultur.