Eidsvåg møtte Tomrefjord på kunstgressbanen i Eidsvåg fredag, en kamp som endte uavgjort, før den ble avblåst fordi lysanlegget sluttet å virke.

Trener Arnt Erik Brakstad forteller til Driva at de hadde trent en gang på det nye dekket på banen, og det var på onsdag. Dette var den første kampen de spilte på den oppgraderte banen, men det var ikke noen innvielse eller et opplegg rundt nyåpningen.

- Kampen ble stoppet 20 minutter før slutt, fordi lyskasterne ikke fungerte. Det ble for mørkt og farlig, mente dommeren. Til slutt så vi ingenting, sier den spillende treneren.

Det er kretsen som nå skal avgjøre hva som skjer med kampen:

- Det er flere alternativ: enten blir resultatet stående 1-1, slik det ble før vi avsluttet, det kan bli omkamp eller vi må møtes og spille de siste 20 minuttene. Dette får vi mest sannsynlig vite i begynnelsen av kommende uke. Ingen visste helt eksakt reglene på dette i går, sier Brakstad.

Det var Tore Klokset som skåra for Eidsvåg midt i 1. omgang. Tomrefjord utlikna så til 1-1 på slutten av omgangen.

Brakstad mener det var en god kamp for Eidsvågs del:

- Vi hadde et lite overtak og hadde de fleste sjansene. Vi var i nærheten av å skåre et mål til og vinne. Jeg synes vi gjorde en bedre kamp enn på lenge. Vi møtte et bra lag, som ligger foran oss på tabellen. Vi har samme poengsum, men de har flere mål.

Eidsvåg har vunnet de fire siste kampene, tre av dem på bortebane.