Også i år kan folk få seg en helaften på Halsafjorden, med god mat og drikke, musikk og god stemning. Tredje lørdag i juni går turen fra Halsakaia og inn Skålvikfjorden, som i fjor. Billettsalget starter nå på lørdag, og billettene vil bli utlagt på Bunnpris Halsa og på Rasteplassen.

– Vi kjører i gang igjen i år og håper at dette blir en fast tradisjon. I forhold til i fjor har vi en litt annen vri med mat og musikk, ellers er det over samme lest som sist, forteller leder i Halsa Utvikling, Jan Erik Glåmen. Det er Halsa Utvikling i samarbeid med Rasteplassen som arrangerer ferjecruiset.

Rasteplassen sørger for maten, som denne gangen blir rekebuffét med mye godt tilbehør. De som er allergiske mot sjømat kan få en annen meny på forespørsel. Musikken sørger Øyvind Weiseth for. Arrangørene håper dette blir en suksess, med godt vær og mye folk. Alle rettigheter og derfor 18-årsgrense.

Fjord1 skal selge ferja «MF Halsa», og Glåmen oppfordrer i den forbindelse sponsorer og interesserte til å bli med å gjøre et kjøp mulig.

– Vi har veldig lyst til å kjøpe denne ferja, da dette vil åpne for mange muligheter. Men da er vi avhengige av sponsorer, sier han.