Henning Braaten i svevet over ungdomsarbeider Kjersti Ramsøy-Halle, Julie og Eli Børset. Foto: Helle Gannestad

Mange ungdommer har benyttet seg av tilbudene fra kulturtjenesten som arrangerer UNGfestival, en festival i festivalen. Fredag ettermiddag opptrådde skateeliten Henning Braaten og Tobias Lien med fete skatetriks som tok pusten fra publikum.

I en uoffisiell Sunndal Open-konkurranse stakk oppdalingen Stinius Hoseth av med seieren. Han var veldig glad for å motta premien av sitt idol Henning Braaten.

I hotellkjelleren rocket ungdommen. De to lokale bandene, Rockin' Religion og Dudvild/Ingleif, gikk videre til fylkesmønstringa i UKM tidligere i år. Førstnevnte har hevet seg betraktelig og kan betegnes som Sunndals svar på AC/DC. Få har en whiskeyrøst som vokalist Ola Romundstad. Dudvild/Ingleif var sporty og stilte opp uten fast bassist og vokalist.

Fra Surnadal kom Lisas kvantemekanikk og andre boller. De leverte til de grader med Superstition av Stevie Wonder. Gutta i Flamebles fra Vestnes covret metallbandene Metallica og Pantera. Et høyt nivå på samtlige band gjorde konserten til en suksess for UNGfestival.

Les mer i Driva mandag.