Flere bedrifter fra Sunndal og Surnadal, samt kommunene, blir å møte på «Bli med hjem» – en rekrutteringsmesse for hele Møre og Romsdal, på Clarion Hotel og Congress Center i Trondheim onsdag 16. november.

Rundt 50 bedrifter fra hele fylket og kommuner er representert denne kvelden, som arrangeres av næringsforeningene i fylket. Tidligere i år var det Bli med hjem i Oslo, nå er det altså Trondheim som står for tur.

– Det er fortsatt stort rekrutteringsbehov i regionen, og vi har med oss rundt 40 ledige stillinger fra Sunndal og Surnadal-området til Trondheim, sier Mette Sæter Ormset i Sunndal næringsselskap og Karin Halle i Surnadal kommune. Her har vi stillinger innenfor et bredt spekter, både i det private og i kommunene.

– Vi håper mange vil ta turen innom messa for å slå av en prat. Om du ikke har tenkt deg hjem enda, kan det likevel være nyttig å knytte kontakter, sier Ormset og Halle. Og vi tar gjerne imot nye tilflyttere til kommunene våre! De oppfordrer foreldre og kjente til å tipse videre om messa. Mer informasjon finnes på www.blimedhjem.no.

OSLO: I april var Bli med hjem arrangert i Oslo. Foto: Sunndal kommune
SAMLET: Kommuner og bedrifter i Møre og Romsdal markedsfører seg under en felles paraply under Bli med hjem. Foto: Sunndal kommune