FEIRER: Erik Ruud Ramsli (f.v), Ola Ruud Ramsli, Torgeir Ruud Ramsli og Ståle Rønningen feirer scoring på huk.

Midtveis i første omgang gjør Erik Ruud Ramsli ingen feil alene med keeper, etter å ha bli sendt i gjennom av dagens servitør Øystein Reiten. Det skulle gå knappe sju minutter til før Sunndal dobler ledelsen, denne gangen ved Torgeir Ruud Ramsli etter innlegg fra Reiten. Så om det ikke var nok scorer også den siste broren i familien før pause, etter et vakkert angrep. Reiten setter Erik Ruud Ramsli alene med keeper, som lobber over til storebror Ola, som får en enkel jobb ved å sette ballen i tomt bur.

Brattvåg får blod på tann igjen rett før pause, etter en frisparkperle.

Eksploderer

Sunndal styrer også den siste omgangen, men det er i de siste tyve minuttene det virkelig eksploderer på Sande. Etter 73 spilte minutter blir Vegard Furu Øie skubbet ned, dommer vinker spillet videre og samtidig står linjedommer og signaliserer noe ulovlig uten at hoveddommeren ser det. I stedet går en Brattvåg-spiller frem og scorer for bortelaget.

Ble utvist

Men hva skjer så? Etter en samtale mellom de to dommerne blir målet annullert og frispark gitt til Sunndal. Deretter bestemmer Brattvåg-målvakten seg for å springe 30 meter for å skubbe på linjedommeren, og dermed rødt kort for gjestene.

Da alle trodde kampen var avgjort reduserer Brattvåg ut fra intet, etter noe som vi kan kalle en keepertabbe. Men på overtid samarbeider Reiten og sekstenåringen Erik Rudi med et mål og en målgivende til hverandre, og dermed fastsetter resultatet til flotte 5-2 for Sunndal.