- Vi har hatt ei fin feiring, sier Erik Hendseth, Erika Bollingmo Anshus, Simon André Sageng, Mattias Juliussen, Anders Moen Sæter og Eivind Sæther Sunde. De holder hvert sitt stjerneskudd, mens nyttårsfyrverkeriet smeller rundt dem på Øratorget og i sentrumsgatene for øvrig. Klemmene sitter like løst som smilene - og både store og små er å se ute i sentrum. Med klar himmel og en plussgrad eller to er nyttårsværet omtrent som det skulle vært bestilt.

Ruth Reitan, Rita Reitan, Kari Reitan, Grete Benum, Bente Benum, Maria Nyborg, Reni Reitan Kristiansen og Thomas Lorentzen har også hatt en fin kveld. På spørsmål om de har noen nyttårsforsetter eller ønsker for det nye året, er en av dem rask til å svare at det å slutte å snuse er et klart mål, mens en annen har ønske om å få kjæreste.

- Eller kløpinne, ler hun.

- Fred på jord, smiler en tredje.

Så langt denne nyttårskvelden er det ikke kommet meldinger fra politiet om hendelser i vår del av distriktet. I Kristiansund ble flere gutter bortvist fra området ved Allanenga skole fordi de drev med fyrverkeri tidligere i kveld. Brannvesenet måtte slukke brann i ei søppelbøtte på stedet. I samme by ble en ung mann skadd etter å ha fått fyrverkeri i ansiktet rett etter midnatt. Det er ikke kjent om mannen er alvorlig skadet.

OPPDATERT: Politiet fikk klokka 00.41 natt til mandag melding om et branntilløp i et bolighus på Kvanne i Surnadal. Det skal ha vært meldt om svilukt fra et sikringsskap. Det oppholdt seg fire personer i huset. En av dem kan ha blitt eksponert for røyk, opplyser politiet.