Det utbrøt Rune Aasen etter at hans fem måneder Samojedvalp gikk helt til topps blant alle valpene som ble mønstret under utstillinga på Sunndalsøra lørdag. På forhånd var Rune klar over at valpen han har anskaffet fra Kennel Polarhiet i Trondheim har en veldig fin stamtavle, men at den skulle kunne gå helt til topps, hadde han ikke i sine villeste fantasier drømt om.

Også Monica Settemsdal, som mer enn gjerne stilte opp for Rune og mønstret Acon i den spennende finalerunden gledet seg stort sammen med de to.

For øvrig var det bare blide fjes å se blant de mange hundeentusiastene som var frammøtt. Vi snakket med utstillere både fra Molde, Oppdal, Orkanger, Buvika, og Klæbu og Åsen i Nord-Trøndelag og dommen fra alle var samstemmig:

- Det er alltid kjempetrivelig å delta på vårens hundeutstilling på Sunndalsøra, og vi kommer gjerne tilbake år etter år.

Denne gangen er våren riktignok ikke kommet fullt så langt som tidligere år til samme tid, men trivselen er den samme gode for det.

Som kjent går utstillingen over to dager. Første dagen står Surnadal og Rindal hundeklubb som arrangør med Sunndal hundeklubb som medarrangør, mens søndagen er det Sunndal hundeklubb som står som enearrangør.

Driva kommer med mer fra helgens hundeutstilling i mandagsavisa.