Gisle Bakkeli i Profero ber til nytt frokostmøte. Foto: Arkiv

Trondheimstreffet er et sosialt arrangement der ordførere og næringsliv markedsfører regionen og mulighetene som kommunene her har å by på. Dette er et samarbeid mellom Halsa, Surnadal og Rindal, og ordførerne fra alle disse kommunene vil være til stede.

– For to år siden kom ordførerne med en felles rap (hip-hop-musikk, ikke gurp..) til åpningen av treffet, smiler daglig leder Gisle Bakkeli i Profero. Men av en eller annen grunn blir det ingen gjentakelse på akkurat det i år da.

– Det er tre år siden vi startet med dette treffet. Målet er å markedsføre alt av muligheter som kommunene har å by på, kanskje spesielt med tanke på å få hjem igjen utflyttede nordmøringer, sier han, potensielle "hjemflyttere".

Men Bakkeli presiserer at treffet er åpent for alle som har lyst til å komme, det være seg nordmøringer, sunnmøringer, romsdalinger eller trøndere for den del. Her presenterer næringslivet seg og viser fram mulighetene.

– I tillegg til å synliggjøre alle muligheter som finnes, så er dette også en felles treffarena, der folk kan treffe gamle og nye bekjentskaper. Det er viktig å bare møte folk og mingle litt også, mener Bakkeli.

Nytt i år er at det blir NM (Nordmørsmesterskap) i quiz, med spørsmål fra de tre aktuelle kommunene. Og det beste laget vil naturligvis bli saftig premiert.

- Dette er tredje gang dette treffet arrangeres, men første gang i Trondheim. Og i tillegg til eksponering av muligheter som finnes i regionen vår, blir det altså både hygge, konkurranse og et sosialt treff med servering av både vått og tørt, sier Bakkeli, som ønsker alle hjertelig velkommen til denne kvelden på "Familien" i Trondheim.

Som det står i innbydelsen: "Vi kommer fra tre flotte kommuner på indre Nordmøre, og kan tilby våre innbyggere mange flotte naturopplevelser, trygge omgivelser og gode naboer".