Surnadalingen Gard Rognskog Nødset er blant dem som var med på å etablere bandet Momentum på Trøndertun Folkehøyskole. Bandet har spilt flere konserter rundt om i landet. Nå er guttene hyret inn som oppvarmingsband på 16. mai-konserten på Vårsøg Hotell.

lBandet ble dannet på Trøndertun Folkehøyskole i Melhus tidlig september i fjor, og har jobbet intensivt siden da med å lage egenproduserte låter og et heftig live-show. Bandet består av Henrik Høibraaten fra Eidsvoll på gitar og vokal, Filip Melby Holm fra Kongsvinger på gitar, Peter Kråkenes fra Måløy på bass, og surnadalingen Gard Rognskog Nødset bak trommene.

Bandet har tidligere spilt flere konserter, og også vært på en ukes turné hvor de spilte seks konserter på fem dager rundt omkring på Østlandet, blant annet i Eidsvoll, Nannestad og på Skarnes. Bandet har også spilt på forskjellige steder i Trondheim, blant annet på Rockheim og Fru Lundgreens. Og nå tar bandet turen til Nordmøre og Surnadal for å skape god stemning og en heidundrende aften på Vårsøg Hotell den 16. mai.

Etter at Momentum er ferdig tar Lisa's Kvantemekanikk over ansvaret for musikken, og sørger for topp stemning resten av kvelden.