Som tidligere omtalt i Driva skal det handle om Surnadal i programmet "Klaus på kanten" med Klaus Sonstad. I dag, søndag, ble Nathan Lediard, kona Marit og sønnene Eirik og Tor Alfred filmet da de kjørte motorsykkel på lisenskurs for motocross på Kvanne.

- Tips og research, svarte Sonstad på spørsmål fra Lediard om hvordan TV2 hadde funnet fram til familien.

Surnadal er en av totalt elleve bygder som får besøk av komikeren og TV2 i forbindelse med det humoristiske familieprogrammet «Klaus på kanten». Programmet har blitt svært godt mottatt i de tusen hjem.

Dette er i korte trekk konseptet: En kjent norsk folkelig komiker, i dette tilfellet Klaus Sonstad, oppsøker små steder i Norge, bygder som har noe unikt, varmt og artig ved seg. Der snakker han med lokale personligheter, opplever kuriøse attraksjoner og lokale særegenheter. Han bruker tre-fire dager på å se seg rundt og oppleve hver av disse kommunene, og dette blir til ulike innslag som viser litt variasjon i kommunen.

Pressekontakt i TV2, Kari Austefjord, har tidligere lettet litt på sløret overfor Driva:

– Er det fortsatt gøy på landet? Konklusjonen er at det er det! Vi har lett oss fram til kuriøse- og «surnadalsunike» attraksjoner og aktiviteter, og skal besøke lokale personligheter som holder på med noe litt utenom det vanlige, sier hun.