Heimelaget trakk det lengste strået og fikk med seg alle poengene, da det fredag kveld var duket for serieåpning i 6.divisjon mellom Søya/Todalen og Bøfjord på Søyabanen.

Dette ble en typisk åpningskamp der finspillet lot vente på seg fra begge lag, men det var absolutt trøkk og innsats for å få best mulig start på sesongen. Søya/Todalen var best i første omgang og hadde flere sjanser til å ta ledelsen, men scoringene uteble.

Anført av en meget rutinert midtbanekvartett med Henrik Blekken, Hans Snekvik, Kjetil Rønning og Per Iver Skrøvset,  kom Bøfjord mer og mer inn i kampen og fikk satt press på hjemmelaget.  I denne perioden var det likevel heimelaget som tok ledelsen. Ola Heggset ble spillt i gjennom og fikk satt inn 1-0 for Søya/Todalen etter å ha rykket fra Bøfjordforsvarerne og rundet keeperen til bortelaget.

Bøfjord fortsatte å presse, men kunne fort ha fått en til i sekken etter at Ola Heggset og Erling Øie kom alene med Bøfjords keeper. Heggset sentret til Øie på åpent mål, men en utålmodig Øie måtte konstatere at målet ble annullert av dommer Kurt Einar Ansnes.

Etter nervøse sluttminutter for heimelaget, kunne Søya/Todalen juble for årets første seier.