Lørdag 20 april går jentefotballens dag av stabelen i Eidsvåg for tredje året på rad.  I år inngår arrangementet som en del av vinterserien i 9-er fotball for jenter 14, som er ett nytt tiltak i distriktet. Tiltaket blir admistrert av Eidsvåg IL, men er ett samarbeid med flere klubber i distriktet.

Det er 6 klubber med 7 lag som deltar, og det er blitt spilt kamper flere steder i distriktet på ettervinteren.

Det hele avsluttes med Jentefotballens dag i Eidsvåg nå på lørdag, hvor avsluttende kamper blir spilt.

Klubber som deltar er; Sunndal il, Dahle il, Eidsvåg il, Tingvoll il, Gossen il og Molde fk. Det forteller Anders Stokkeland i Eidsvåg IL til Driva.

- På lørdag har vi vært så heldig å få mangeårig landslagstrener for det norske damelandslaget, Eli Landsem til å komme. Her vil hun holde foredrag for jentene, trenere og alle andre som er opptatt av norsk jente og damefotball.

I foredraget vil hun ta for seg " hverdagen til en landslagsspiller og toppfotballens krav og konsekvenser". Hun vil også komme inn på temaet " Du blir som du tenker" ( tankens kraft).

- Veldig spennende, og vi håper mange benytter muligheten til å komme for å høre henne, sier Stokkeland.

De første kampene starter 0945. Foredraget til Eli Landsem blir i gymsalen på ungdomsskolen kl 1215, og det hele avsluttes med premieutdeling ca klokka 1600