I helga er innledningen på årets adventstid og JazzåKoret gjør seg igjen klar til en ny adventskonsert på Sunndalsøra. Ingrid Sandvik forteller at siden oppstart av koret i 1998 og til nå, har det vært tradisjon for koret å dele sanggleden den første søndagen i advent. Årets førjulskonsert har fått navnet «Vinterroser» og blir holdt i Hovshall søndag 27. november, rett etter tenning av julelysene på Sunndalsøra. Så her kan du få med deg både julegrantenning og stemningsfull musikk som starten på førjulstida.

I år har koret fått med seg musikerne Lars Måløy og Marit Rimereit Bjørtomt fra Oppdal. Svein Dørum er dirigent og leder koret. JazzåKoret bruker sine egne solister i år.

JazzåKoret er et populært kor som tiltrekker seg folk:

– I høst har koret fått ni nye medlemmer, så nå er vi oppe i 32 medlemmer totalt. Det har kommet noen yngre medlemmer, som venter spent på å få være med på Jazzåkonsert for første gang. Vi har fått et veldig allsidig miljø, med mye forskjellige folk i alle aldre, men fremdeles er det mye god stemning og mye latter, forteller Ingrid Sandvik.

Koret har øvd siden oppstarten i høst på et repertoar med julesanger og andre sanger som er noe godt kjent, men det er også noe som kanskje er litt mer ukjent.