Ungdomsskoleelever i Nesset imponerte med kreativitet fredag da de viste fram resultatene av ei ukes jobbing med oppdrag fra bedrifter i Nesset.

Juryen mente de viste mye kreativitet og skaperevne i sitt arbeide:

- Mange gründere her, slo Kristin Flåhammer fra Nesset næringsforum AS og Tina Veseth Kristoffersen fra Ungt Entreprenørskap fast etter finalen.

Førtepremien gikk til gruppa som hadde fått i oppdrag fra Nav å finne på noe som kan bidra til å hindre frafall i videregående skole. Gruppa hadde laget en holdningskampanje og en spørreundersøkelse, som viste hvor viktig foreldrene er som rådgivere. På vilbli.no vil det bli tre "knapper" med omvalg, filmer, og min historie.

- Artig å vinne! sa Jenny Meringdal, Emilie Sjølseth, Ørjan Kvernberg Blø og Aleksander Haltvik i vinnergruppa til Driva.

Andrepremien gikk til Eidsvåg barne- og ungdomsskole som hadde fått i oppdrag å lage et bedre uteområde ved ungdomsskolen. Gruppa hadde laget kreative forslag, i følge juryen:

- De holdt seg innenfor budsjettet og var realistiske i sine valg. De var og innovative og kom med forslag om frukthage.

Les mer om gründercampen i Drivas papirutgave mandag!