I sin 65. sesong kan Cirkus Arnardo presentere en verden verden med latter og fryd, styrke, smidighet, hurtighet og ikke minst eleganse. Cirkusdirektør Arild Arnardo sier han også i år setter sin signatur på et program av ypperste kvalitet.

- Det medfølger ansvar å være landets eldste omreisende kulturinstitusjon, og Norges tradisjonsbærende cirkus. Årets forestilling bærer preg av min erfaring som en tradisjonsbærende og visjonær cirkusdirektør til glede for et publikum som fortjener det beste, sier Arnardo.

-Jeg er overbevist om at årets forestilling er i god Arnardotradisjon. En eventyrlig og magisk verden der publikum møter gleden, fascinasjonen og spenningen i de rundt to timene de er våre gjester. Og vi vet å ta vel vare på våre gjester, skriver Arild Arnardo i en pressemelding til Driva.

Han har sett utallige små og store gå inn i cirkusteltet med forhåpninger i blikket. De har åpnet opp sine sanser og gitt Arild og artistene mulighet til å fylle dem med lyd, lys, lukt, spenning, fascinasjon og ikke minst latter.

Når Cirkus Arnardos fargerike lille armada av biler inntar en tom plass så er det med over hundre medarbeidere, dyr og artister fra flere verdensdeler. Det blir forestilling på Håsøran på Sunndalsøra 21. mai. Dagen etter inviterer Arnardo til forestilling på Industrikaia i Surnadal.