Filmen "Hvilken side av fartsgrensen er du på" har vunnet førsteprisen under Global Road Safety Film Festival i Paris. Filmen er en av flere kommunikasjonselementer i Vegvesenets pågående fartskampanje. Kampanjen har fått flere nasjonale priser tidligere. Det er vegvesenet sjøl som skriver dette i en pessemelding.

- Dette er til stor inspirasjon og gir økt motivasjon til fortsatt kamp mot trafikkdøden. Vi har fått meget gode tilbakemeldinger på filmen fra publikum. Men det er selvsagt også ekstra gjevt med en slik internasjonal utmerkelse, sier Bjarte Skaugset – som leder kampanjearbeidet i Statens vegvesen.

Filmen var nominert i den prestisjetunge klassen "kommunikasjon og kampanjer" - og vant foran 33 andre trafikksikkerhetsfilmer fra hele verden. Filmene ble vurdert av en jury som blant annet la vekt på tydelig og relevant innhold og at de var tilpasset målgruppen, kvalitet og originalitet med hensyn til manus og innhold.

Filmen er regissert av Pål Sletaune og er laget av produksjonsselskapet 4 ½ og reklamebyrået Dinamo for Statens vegvesen.

Filmfestivalen ble arrangert for tredje gang av Laser International Foundation, under ledelse av United Nations Road Safety Collaboration.