Politiet har hatt mer enn nok å gjøre natt til 16. mai i distriktet. Det pågikk til langt på natt.

Fredagskvelden rundt halv tolv fikk de melding om at det var fest på taket på Langmyra skole. Da politiet tok turen dit viste det seg at det bare var noen gutter som skulle hente en fotball.

I Kristiansund i tolvtiden ble en overstadig beruset og vanskelig gjest bortvist fra et av byens utested.

I Bud, nærmere klokka ett, klaget noen beboere på bråk fra festglade naboer i en privatbolig. Huseier fikk pålegg om å dempe musikken.

Politiet måtte hjelpe en overstadig beruset person å komme seg inn i sin egen leilighet. Dette skjedde i Kristiansund klokka ett natt til lørdag.

Mer klage om bråk på Lyngstad; politiet rykket ut til en privat adresse etter klager om bråk. En mann i 40-årene fikk pålegg om å dempe seg. Dette skjedde litt over halv to natt til lørdag.

Noen personer i Kristiansund klaget så på feststøy fra en privat adresse i to-tiden. En mann i 50-årene fikk beskjed om å dempe seg.

En ung mann på 19 år ble tatt for narkotikabruk i Molde og anmeldes for dette, opplyser politiet.

En ung mann på 18 år ble påkjørt av en bil natt til lørdag i Kristiansund. Sjåføren stakk av. 18-åringen hadde ingen synlige skader, men klaget over smerter. Han ble kjørt til sjukehus.

Bud klokka ti over to: en mann i 30-årene ble slått i ansiktet av to andre menn. Politiet var på stedet. Operasjonsleder opplyser at alle involverte var av utenlandsk opprinnelse.

Politiet rykket så ut til et utested på Batnfjordsøra, etter melding om en vanskelig gjest og en slåsskamp. Men da politiet ankom hadde det roet seg.

Politiet fikk melding om festbråk fra en privatadresse i Kristiansund halv tre natt til lørdag. Det var rolig på stedet da politiet ankom stedet.

En overstadig beruset kvinne i 20-årene måtte kjøres hjem. Politiet traff på henne utenfor et utested i Kristiansund rundt klokka halv tre på natta.

Det ble meldt om høylydt skriking og krangling ved brannstasjonen i Kristiansund kvart over tre på natta. Politiet rykket ut og traff på en person som de kjørte hjem.

En mann i 20-årene varslet at han hadde blitt angrepet, slått og sparket av to andre personer i Molde da klokka var nesten halv fire. Han ble kjørt til legevakten.

En mann i 20-årene ble tatt kvelertak på, dette skjedde på Batnfjordsøra klokka halv fire på natta.

En person i 20-årene måtte rydde opp etter seg etter at han hadde veltet en søppelbøtte i bakgråden til ei blokk i sentrum av Kristiansund rundt firetiden natt til lørdag.