Eidsvåg lykkes fortsatt ikke i årets 3.divisjon. Onsdag kveld tapte bruntrøyene 3-0 mot Elnesvågen. To av målene kom i første omgang. Det siste tidlig i andre omgang. Et flott langskudd i krysset signert bortelagets Kristian Benjaminsen.

Eidsvåg hang med fram til den første skåringen. Det var spilt 26 minutter da Torbjørn Røen ga bortelaget ledelsen. Kjetil Brudeset la på til 2-0 noen minutter seinere.

Elnesvågen dominerte stort i andre omgang. Situasjonen forverret seg for Eidsvåg da Thore Klokseth måtte forlate banen med en skadd ankel tidlig i omgangen.

Eidsvågtrener Hans Moe mener Elnesvågen vant fullt fortjent.

- Vi hang med spillemessig fram til målene kom. Nok en gang slapp vi inn mål på dødball. Vi er ikke sterke nok i duellene. Det ble for tamt. Når så målene begynner å rulle på, svekkes også sjøltilliten.

- Hva er den største forskjellen på årets og fjorårets lag?

- Den største forskjellen er at vi har mistet ni mann fra i fjor. I dag var det bare to av dem som var på banen som var faste på fjorårets lag.

- Håpet om å berge plassen i divisjonen lever fortsatt?

- Ja det gjør det, men vi må nok ha 24 poeng for å være sikre på ikke å rykke ned. Vi forsøker å tenke positivt. Det er mye folk på treningene og stemninga i laget er god.