SAMLET I TELTET: Flere hundre var samlet i teltet for åpningen av Gjærra parken. Foto: Ingrid Ellevset

Det er pleie- og omsorgstjenesten i Sunndal kommune som arrangerer og gjennomfører kulturfestivalen "Gjærra Parken", sammen med Pårørendes forening, LHL og støtte fra lag og organisasjoner.

Alle brukerne av pleie- og omsorgstjenesten i kommunen er inviterte til å delta, og under åpningen i dag var rundt to hundre personer samlet i teltet som for anledningen er reist i helsetunparken.

De fikk også den aller første smakebiten av den nye "ladyen", Yngvild Støen Grotmol. Hun ankom med hest og vogn, og fikk æren av å klippe snora som åpnet festivalen - før hun framførte "Herre min Gud, for en dal du har skapt" fra musikkspillet om Lady Arbuthnott. Det omtrent i samme sekund som skodda lettet og lot sola slippe igjennom. Noe arrangørene nok setter pris på. Utover dagen blir det spekemat og rømmegrøt i teltet, senere i ettermiddag skal elever fra kulturskolen opptre, og det blir konsert med Henning Sommerro. Festivalen i parken fortsetter i morgen, torsdag, med musikk, grillmat, mannekengoppvisning, rullatoroppvisning og seniordans.

Mer fra "Gjærra parken" i papiravisen fredag!