I dag, lørdag, tok Sunndal imot Volda hjemme på Sunndal kunstgress i sesongens fjerde kamp i mennenes 3. divisjon, avdeling 9. Før kampen lå Sunndal under nedrykksstreken, med kun to poeng, mens Volda ankom Sunndalsøra med 7 poeng i bagasjen og en tredjeplass på tabellen. Med dette utgangspunktet lå det an til en fartsfylt fotballkamp.

Heimelaget gikk ut på banen og tok tak i kampen allerede fra start. Og det gikk ikke mer enn sju minutter før Sunndal gikk opp i ledelse etter å ha fått straffespark etter felling av Kristian Danielsen. Det var forsvarsspiller Eivind Lervik som satte ballen i nota, bak Voldas keeper, Alexander Hovdevik. Og bare minuttet etter økte midtbanespiller Ståle Rønningen heimelagets ledelse til 2-0.

Så gikk det et drøyt kvarter, før Hovdevik nok en gang måtte hente ballen ut fra nettmaskene, denne gangen etter scoring av forsvarer Brage Talgø. Flere mål ble det ikke i første omgang, og Sunndal gikk dermed til pause med en trygg  tremålsledelse.

Andre omgang var ikke mer enn et par minutter gammel, da Anders Hustad like godt la på til 4-0, i det som begynte å ligne en fotballmassakre. Og bedre ble det ikke for bortelaget da angrepsspilleren puttet sitt andre mål for dagen, bare tre minutter senere. I det 72’ende minutt, satte Eivind Lervik sitt andre straffespark sikkert i mål etter en hands innenfor sekstenmeteren, og Volda var dermed på god vei til å bli heimsendt som slakt.

6-0 ble også sluttresultatet, i denne kampen der Volda kort og godt ble overkjørt og Sunndalslaget tok tre vel fortjente poeng.

-En solid lagseier, med innsats over hele linja. Jeg er veldig, veldig fornøyd med kampen og stolt over spillerne, spesielt de eldste, som står fram forbilledlig og får med seg unggutta og spiller en kjempekamp, sier fungerende trener, Trond Romundstad.