Torsdag er de storproduksjon med Pink Floyd-tribute i Hovshall.

- Det blir nok den største tekniske produksjonen på en enkeltkonsert i Sunndal kulturhus, Hovshall – i alle fall i min tid her på huset, sier Ole M. Ansnes.

- Merk også at vi har ei lokal stjerne i koret – Helle Brusethaug Bjørnbakk!

Konserten har fått knallgode kritikker fra publikum og presse.

Litt om prosjektet:

The Wall er musikere som har valgt å fordype seg i den kulturelle skatten som selveste Pink Floyd har gitt oss. Målet er å formidle dette på en måte som yter opphavet respekt. Når man fordyper seg i ett så komplisert terreng som Pink Floyd`s musikk er, blir man ydmyk for den genialitet som ligger i hver tone, hvert ord og ikke minst hver minste lille detalj. Hver eneste lille lyd har en mening, og kan ikke utelates uten at det går ut over det kunstneriske skaperverkets helhet. Dette er en utfordring som må møtes med respekt og kompetanse.

Å spille musikk av Pink Floyd utfordrer i like stor grad evnen til å lage de samme lydene på keyboard, gitar, trommer eller vokal, som det utfordrer det rent musikalske håndverket. Samspillet mellom disse to variablene vil til slutt avgjøre i hvilken grad en lykkes i å formidle Pink Floyd`s musikk og sjel med respekt.

Tilbakemeldinger og omtaler av bandet signaliserer at de har lykkes i å knekke disse kodene, og at The Wall er vel verdt å oppleve.

The Wall har ikke kommersielle ambisjoner, men drives utelukkende fram av kjærligheten til de som ga oss "The Dark Side Of The Moon", "Wish You Were Here", Animals", "The Wall", "Division Bell" osv.

Når du opplever The Wall, får du full pakke med det beste av det beste. Det visuelle er en stor del av det totale showet . Det etterstrebes å gi publikum en totalopplevelse så nært Pink Floyd`s sjel som mulig, skriver Ansnes.