Best ble Søyset Kaiser med sin 2.plass på Leangen 1.påskedag.

Det fine påskeværet tok definitivt slutt før Leangen avholdt sin kjøring 1.påskedag. På en forferdelig bane beviste Søyset Kaiser hvor sterk han er.

Eier Lene Søyset kjørte så søla sprutet og Kaiser var ikke langt unna vinneren i mål. 2.plass på tiden 1.37, 0 var meget bra i gjørma. I samme løp ble Stensvik Maja nr. 6 på tiden 1.39,9 med galopp. Hoppa eies av Gaute Helseth fra Averøy.

Junior Raun debuterte for eier Anders Høgstad fra Grøa, også han i samme løp, men han trivdes ikke på denne banen og galopperte seg bort.

John Helge Gravvold tok turen til Bjerke travbane for å starte i finalen av kaldblodscupen med Alsaker Faks lørdag 23.mars.

Han galopperte bort sine sjanser og endte uplassert i et løp med 150 000,- til vinneren.

På Leangen 25.mars ble eneste hest på trippelen Ole Øyen's New York Gangster. I et løp for ungdomskusker fikk han et fint løp av Marte Brevik Muhle og holdt farten til 3.plass i mål på tiden 1.19,3.

Jern Elden som eies av Stein Engset og Elisabeth Engset galopperte fra start, men leverte en sterk sisterunde til 4.plass og rekordforbedring til 1.30,7.

Nils Vassli's hoppe Haugestad Opera tok en 4.plass med innlagt galopp på tiden 1.26,6. I samme løp debuterte Slettvoll Rambo etter skade, med eier John Helge Gravvold i vogna. Også han måtte innom galoppen og nådde ikke fram til premie i årets første start.

I kveldens siste løp startet Sarzaparilla. Hoppa til Arnhild Fiske og Ronny Gussiås galopperte inn mot siste sving og ble disket.

Jon A Høgstad tok turen til Skien på Klosterskogens påsketrav med Solør Stegg. Han ble nr 7 på tiden 1.28,3 med innlagt galopp.