Politiet i Nordmøre og Romsdal distrikt har hatt nok å gjøre på i natt. Men i Driva-distriktet har det vært stille og rolig, ifølge politiloggen.

Også natt til 17. mai fikk politiet mange henvendelser - 13 meldinger om ordensforstyrrelse og slåssing, ti meldinger om klage på høy musikk eller støy, samt ti meldinger om fyll eller hærverk. Ingen alvorlige episoder, opplyses på politiloggen. To personer måtte finne seg i å overnatte i arresten.

Flere av henvendelsene gjaldt Driva-distriktet. Litt før klokka 22.30 tok eierne av en campingplass i Sunndal komtakt og fortalte at naboene spilte så høy musikk at campinggjestene forlot området. Politiet tok turen til stedet, og fikk roet feststøyen.

En time seinere ble det meldt om eggkasting fra en russebil i Surnadal. Over hundre russ var samlet ved Sagatun. Politiet tok turen til stedet, snakket med russen og beslagla noe av "ammunisjonen".

En halv times tid etter midnatt ble en ung mann kjørt heim av politiet i Sunndal, etter å ha yppet til bråk med russen. Han fikk beskjed om å holde seg unna sentrum etter hendelsen.