Bjørn Børset roser både egne ansatte og Rindal brannvesen for rask reaksjon etter at det brøt ut brann i ventilasjonsanlegget over smurtlefselinja. Meldinga om brannen kom i 21.30-tida onsdag kveld. Siste lefse var pakket, ovnen slått av, og medarbeiderne var i gang med å gjøre reint etter dagens produksjon, da de hørte en merkelig dur i ventilasjonsanlegget over ovnen. De ble snart klar over at det hadde tatt fyr, og ringte brannvesenet før de sjøl satte i gang med slokkearbeidet på det de kunne se innenfra.

Naboer kunne se flammene slå opp i ventilasjonslukene oppe på taket, og Bjørn Børset priser seg lykkelig over brannvesenets raske ankomst.

Resultat var noen ødelagte ventilasjonsrør og at Kristi himmelfartsdag måtte brukes til opprydding og rengjøring. På fredag var alle spor etter brannen vasket bort. Smurtlefselinja sto denne dagen, men ellers i bakeriet gikk driften for fullt.

Det er ikke første gang det er branntilløp ved Børset Bakeri. Med en kombinasjon av melstøv og varme ovner, kan dette fort skje, men med kjapp reaksjon fra ansatte og brannvesen, vil det helst gå godt.