Kommuneoverlege Håkon Furu er glad for å ha fått på plass Ellen Mollan som ny fastlege ved Sunndal legesenter, men er også klar over at det er en del usikkerhet knyttet til hennes liste.

Han forstår at det nå er en del usikkerhet blant innbyggerne i Sunndal om hvordan det fungerer for de som står på «liste uten fast lege» ved Sunndal legesenter, og ønsker derfor å oppklare litt rundt prosessen med dette, skriver Sunndal kommune i en melding til pressen.

FORKLARER: Kommuneoverlege Håkon Furu. Foto: Gunhild Nyaas

– Jeg kan bekrefte at Ellen Mollan har tatt over listen som har stått tom etter at Kovan Rasul sluttet for omtrent 3 år siden, sier Furu. Det vil si at alle som fortsatt står på denne listen, «liste uten fast lege», fra nå har Ellen Mollan som fastlege.

Kommunen informerer om at de har sendt inn nødvendige avtaler rundt dette, men det kan ta noe tid før informasjonen på helsenorge.no blir oppdatert. Når informasjon på helsenorge.no er oppdatert vil det også bli mulig å velge eller sette seg opp på venteliste hos Ellen Mollan for andre som ønsker henne som fastlege.