Ella Krangnes har drevet INC. sammen med datter Bente Edvardsen siden 2005, men det lengste engasjementet har hun hatt i Cubus der hun startet i 1979 og ble butikksjef i 1980.

På den tida hadde det blitt butikksenter på stedet som hadde navnet BC, men Ella husker godt den første tida som naboer med Løseth Lavpris og med kontorpult i kjelleren der helt slakt ble båret inn og partert og det ble kokt mølsgraut.

- Ø-senteret Tekstilnytt var navnet på butikken, forteller hun. Lokaliseringen var på stedet der REMA1000 ligger nå.

- Det som henger igjen er at det har vært kjempegøy hele tida, smiler hun.

Etter at Cubus ble startet opp i BC - Butikkcenteret - for de blant annet rundt på kundekvelder og holdt mannekengoppvisninger. Dette var også før den tida da slike kvelder ble kalt party og omfattet både Tupperware og vaskemidler.

- Det er jo ikke vanlig nå til dags at folk har gått hele sitt yrkesaktive liv stort sett på samme arbeidsplass. Men slik har det altså blitt for deg?

- Det er nok litt tilfeldigheter som spiller inn. Jeg hadde jo sjansen til å reise ut og ta utdanning jeg også, men valgte altså annerledes. Dessuten har jeg vært så heldig å få være stort sett frisk, sier hun.

Når en er optimist som Ella, glemmer en gjerne at en ikke har vært like frisk bestandig. Med revmatismeplagene fra først på 2.000-tallet tror hun ikke hun ville ha vært i stand til å fortsette som før på Cubus.

Da klaffet det godt å få gå i kompaniskap med datter Bente med oppstart av INC.-butikk.

- Da kunne jeg prøve meg fram litt hva jeg tålte, og har funnet en god balansegang som gjør at jeg klarer å gå på jobb. Det betyr mye for meg å få fortsette å jobb, sier hun.

I tillegg til å betjene kleskundene, har hun også ansvar for lønnskjøring til medarbeiderne, og synes det er greit å kunne variere med å jobbe et sted der det er litt roligere enn i butikken.

Fram til lørdag blir hun feiret både med kaffe og kaker og rabatter til kundene, og det skorter ikke på lykkønskninger når gamle kunder kommer innom.