Her finner du ukas tippekupong! Driva beklager at det har vært en feil i oppsettet, som har gjort det vanskelig å levere.

Også i år har vi tippekonkurranse i Driva. Hver uke presenterer vi en ny tippekupong med tolv kamper, og du må tippe utfallet av kampene - hjemme, uavgjort eller borte. Vi forsøker å fylle kupongen med flest mulig lokale kamper!

Hver uke, senest tirsdag formiddag, blir en ny tippekupong lagt ut på nettsiden vår, tipping.driva.no. For å delta, må du registrere deg med et brukernavn og et passord. Det er ikke mulig å sende inn kupong på andre måter, verken via post, e-post eller faks. Ukas kupong må være levert før fredag kl. 16.00.

Vi har flere gjeve premier å friste med. Hovedpremien er et gavekort på 2.500 kroner fra Amfi. Gavekortet kan brukes i alle Amfi-kjøpesenter rundt om i landet. Hovedpremien går til den som sammenlagt får flest rette gjennom sesongen. Har flere lik poengsum, trekkes en vinner blant disse. Vinneren kåres etter sesongslutt – og blir presentert med navn og bilde i avisa.

Men selv om du ikke er med gjennom hele sesongen, er det premier å vinne: Vi kårer en ukevinner hver eneste uke. Den tipperen som hadde flest rette, får tre skrapelodd tilsendt i posten. Dersom flere har like mange rette, trekkes en vinner blant disse. På Flax-loddene vi sender ukevinneren, er det mulig å vinne inntil én million kroner. Og på toppen av det hele: Hver uke trekker vi ut én vilkårlig person blant alle som har levert kupong, som vil få tilsendt en Driva-overraskelse i posten.

Hvem som leder tippekonkurransen vil du til enhver tid finne en oversikt over på http://tipping.driva.no/. I tillegg blir ukevinnere og riktig kupong fra forrige uke presentert i papirutgaven hver onsdag.