ÅPNET: Mange hadde møtt fram til åpningen torsdag kveld. Her klipper ordføreren snora. Foto: Gard Rognskog Nødset og Gunnar Vullum Wesche

Mange møtte opp til åpningen av det splitter nye Surnadal Trenings- og Velværesenter i Landbrukshuset. Også de ansatte har ventet lenge på åpningen av det nye lokalet. Derfor var det mange spente ansikter å se torsdag kveld. Senteret ble åpnet med taler og Zumba-show ved instruktør Anita Gjerstad Lindvåg. Deretter ventet kaffe og kake til alle oppmøtte.

De nye treningstilbudene er noe for alle og enhver, det er blant annet et eget barnerom for de minste og en hele ni meter høy klatrevegg som passer for folk i alle aldre. Zumba-rom, spinningsal og styrketreningsrom, også kalt bootcamp, er også på plass.

Ordfører Mons Otnes fikk æren av å åpne det nye lokalet.

– Dette er et godt tilbud for absolutt alle, og det er bra for bygda at vi får satt opp et så bra treningsstudio. Det er viktig at for eksempel ungdommen holder seg i form, for jeg vil heller satse på ungdommer med god helse enn de med dårlig helse. Treningssenteret gir også en god mulighet til å sosialisere med kjente og treffe nye folk. Lederen Ann Kristin viser en enorm livsglede og entusiasme som smitter over på dem som er her for å trene, hvilket gjør senteret til et populært sted.