- Velkommen til superhelg, sier arrangørene. Foto: Elin Høstmark

Superhelga arrangeres av Raudsand Idrettslag den 10- til 12. juni på Raudsand for første gang og arrangørene er spente på oppmøtet.

Ann Dagrun Botnvik og Elisabeth Lundgren er hovedansvarlige for helga.

– Alt er klart for Superhelga og vi håper det blir artig, sier Botnvik. Alt skal skje på samfunnshuset.

Fredag starter med hyggekveld for voksne. Det blir fortellinger av Torbjørn Polden og trekkspillmusikk av Ragnar Stubø. Seniordansegruppa stiller opp med dans, og det blir power-point-presentasjon av bilder fra Nesset kommune.

Etterpå blir det diskotek for barn fra sjette klasse til og med tiendeklasse. Johan Aafløy skal være DJ. Det blir salg av pizza og brus.

– Det blir en overraskelse i inngangen til de ungdommene som kommer, sier Botnvik til Driva.

Lørdag blir den store familiedagen på samfunnshuset. Da skal mange barn synge på scena. Sanggruppa har øvd hver onsdag på samfunnshuset i noen måneder.

– De gleder seg til å stå på scena og synge, sier Botnvik. Det er mange barn som skal synge både sammen og i mindre grupper eller alene. Så kommer Torstein Snekvik, vinneren av Melodi Grand Prix junior. Etter at han har sunget i samfunnshuset blir det mulighet for å hilse på ham og sikre seg autografen. Lokaltalentet Inger Lise Grefstad skal også synge. Til slutt blir det en sang der alle barn som er til stede kan gå på scena og synge sammen.

Johan Silseth og Jan Børge Silseth skal være konferansierer på familiedagen.

Lørdagskvelden blir det fest med Drengen: Jan Ketil Duås fra Angvika skal underholde folket og sørge for god stemning i lokalet. Søndag fortsetter Superhelga med sykkelbasar, der hovedpremiene er en barne- og en voksensykkel. På samfunnshuset blir det også salg av soddsuppe, lodd og quiz.

– Velkommen til Superhelg på Raudsand, smiler arrangørene.