Premieren på årets russerevy gikk av stabelen mandag kveld, og billettene var så godt som utsolgt. Russen framførte en forestilling publikum seint vil glemme.

Årets russerevy var en annerledes russerevy. Ettersom årskullets musikere går skolegangen sin på musikkskoler i litt mer urbane strøk som Kristiansund og Trondheim, så ble det ikke med et husband denne gangen slik som det har vært på tidligere russerevyer. Men russen lar seg ikke stoppe av den grunn, og leverer en klassisk og praktfull russerevy med mange gode poenger og artige sketsjer.

I år kan lærerne ved Surnadal Videregående Skole senke skuldrene, for denne gangen er det mindre internhumor og lærervitser. Men noen sleivspark er det sjølsagt.

Revygjengen har klart å lage en ganske annerledes revy, og de har klart det med glans.

Her har man sjansen til å oppleve alt fra kristent misjonstalkshow og blondiner på vaskemaskinshopping, til mer drøyere sketsjer om blod- og sæddonasjon, og strippeshow.

I tillegg til premieren mandag og forestilling igjen i kveld, har russerevyen også forestillinger både i morgen og torsdag, så det er fremdeles ikke for seint å skaffe seg billett. Årets russerevy er helt klart verdt å få med seg, vel verdt inngangspengene.

Av Gard og Gunnar.

Les mer om russerevyen i Driva i morgen.