Sist lørdag ble Surnadal Røde Kors Hjelpekorps kontaktet for å hjelpe en utenbygds person som fikk problemer med en fot under forsøket på å ta trekanten i Trollheimen som dagstur. Han måtte ha hjelp, og hjelpekorpset i Surnadal ble kontaktet. I ettertid har leder Reidar Brøske i Røde Kors  fått en mail fra personen som uttrykker takknemlighet.

Han skriver: "Undertegnede fikk trøbbel med venstre leggmuskel lørdag 10. september under et forsøk på å ta trekanten i Trollheimen som dagstur. Jeg måtte innse nederlaget etter ankomst på Trollheimshytta lørdag ca kl 15:00, og det ble en ufrivillig overnatting på Trollheimshytta til søndag. Jeg gjorde et forsøk på å fortsette på søndag morgenen, men det var ikke mulig på noe vis!

Det ble kontaktet redningsmannskaper gjennom dere, og Bjørn med sitt mannskap kom til unnsetning. Jeg vil rette en meget stor takk til disse tre karene! Makan til hyggelige redningsfolk tror jeg man skal lete lenge etter - dere er utrolig heldige som har tilgang på sånne folk - det er ikke en selvfølge.

Som jeg har sagt til folk jeg har snakket med i dag, hvis jeg må reddes flere ganger(!), så håper jeg det er de samme karene!Håper den som mottar e-posten kan overbringe denne takken! Tusen takk igjen!

Reidar Brøske setter stor pris på denne typen tilbakemeldinger.

- Grunnen til at jeg som leder ønsker og offentliggjøre dette, er at slike positive tilbakemeldinger er så fortjent og rettferdig for mannskapene i  hjelpekorpset vårt som står på hele året for å hindre og lindre nød ved å hjelpe andre medmennesker. All innsats er jo frivillig og uten lønn, og da er det viktig for oss å presisere at slike reaksjsoner fra de som blir hjulpet er lønn som varmer i sjela, skriver Brøske i en e-post til Driva.