Storparten av lørdagen gikk med før en kunne kåre årets vinner. Allerede fra klokka ti lørdag formiddag var det full innsats i de innledende rundene – og først i 18-tida kunne surnadalslaget Ballatassaray kåres som vinnere etter en intens og spennende finalekamp, som gikk mot sunndalslaget Njål. Avgjørelsen falt i straffesparkkonkurranse etter 2–2 ved ordinær tid.

Wrexham, med blant andre Torgeir Hoås, Magne Hoseth, Tor Erik Torske og minst en KBK-spiller til på laget, som på forhånd var regnet blant de aller største favorittene, røk noe overraskende ut allerede i kvartfinalen mot det lokale laget Hans C – også denne avgjørelsen etter straffesparkkonkurranse.– Denne seieren setter vi virkelig høyt, sier lagkaptein Vegar Brøske til Drivas utsendte. –Dette er tredje gangen vi deltar i denne turneringa. Vi har gått til topps også en gang tidligere, men i fjor røk vi ut i semifinalen, så vidt jeg husker, sier han.

På spørsmål om hva seierssjekken skal brukes til, kan han ikke si noe helt sikkert så tett etter kampen. ­ – Men det blir helt sikkert ett eller annet sosialt innen laget, sier han etter å ha fått tenkt seg litt om.

Et fulltallig publikum sørget for stor stemning under hele turneringa, og arrangørene kan si seg godt fornøyd med gjennomføringa.