Bjørnar Bugge i aksjon mot Midsund-spillere.

Eidsvåg har hatt som målsetting å beholde plassen i årets 3. divisjon. Trener Hans Moe har fortsatt ikke gitt slipp på den, men innrømmer at det ser mørkt ut etter at laget tapte 0-2 mot Midsund fredag kveld.

Eidsvåg holdt målet reint i første omgang. Etter to raske Midsund-mål i andre omgang mistet eidsvågspillerne både humør og innsatsvilje.

– Vi fikk en etterlengtet opptur etter seieren mot Skarbøvik forrige helg. Jeg hadde et håp om at humøret spillerne viste under den kampen kunne videreføres fredag. Med seier ville både vi og Midsund stått med seks poeng. Nå står vi fortsatt med tre, mens de har ni. Vi skapte sjanser i første omgang, med presterte skuffende dårlig i andre.

– Er situasjonen så tyngende at du vurderer framtida di som trener for laget?

– Nei. Spillerne diskuterte situasjonen for en tid tilbake. De sier de har full tillit til meg som trener. Jeg akter ikke å forlate ei synkende skute.

Moe ønsker seg flere spillere på trening framover.

– Vi har av ulike årsaker vært for få den siste uka. Nå venter to tøffe kamper før ferien. Kommende helg møter vi Surnadal før vi avslutter til ferien med å møte Volda.