B-sluttspill for K/U/S/T

Laget måtte vinne med tre mål tirsdag ettermiddag for å komme til A-sluttspillet.
Sunndal

Driva har fått ny rapport fra Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen J 13/14:

Tirsdag og siste kamp i gruppespillet.

Med tremålsseier over Syril og vi er klar for A-sluttspill.

Det skulle vise seg å bli en spennende kamp der KUST jentene har mesteparten av spillet, Syril har mere en nok med å forsvare seg i første omgang. Ser at Syril har gode spillere og kommer på noen kontringer. KUST jentene fortsetter med godt spill men Syril kommer med en god kontring etter 4 minutter som går i mål. 2. omgang fortsetter som første. KUST jentene har flere avslutninger med stangskudd og flere skudd like utenfor. Syril får en ny fin kontring mot slutten som de setter i mål.

Syril – KUST 2-0 gratulerer med A-slutt spil Syril.

- Da havnet vi i B-sluttspill i år og møter da Stridskleiv IL 1/16 Finale Onsdag Kl 11.00 Vi er klar og gleder oss til videre B-sluttspill etter å ha ristet av oss det største skuffelsen med å miste A-sluttspillet.