Vant begge kampene i helga

Surnadals damelag i 5. divisjon sikret seg fire poeng på helgas to kamper.
Surnadal

Lørdag tok Surnadals andrelag imot Oppdal i idrettshallen i Surnadal. Kampen endte 24-16 (11-6) og dermed klar seier til heimelaget.

Laget: Sara Aune Reiten, Tonje Fuglås Kvendbø (2), Connie Moen, Line Indergård, Hanna Sjøland Saksen (6), Anna Vattøy Solli, Marit Ingeborg Bævre, Valeria Glyaznyetsova Dannevig (1), Oda Bredesen (2), Ingrid Bergheim Andersen (1), Oddrun Husby (3) og Hanne Moen Fiske (9).

Søndag ettermiddag var det Sokna som var motstanderen. Kampen endte 15-11 (10-5).

Laget: Mia Larsen Faksnes  (1), Sara Aune Reiten, Line Mogstad, Tonje Fuglås Kvendbø (7), Connie Moen, Line Indergård (1),Marit Ingeborg Bævre, Valeria Glyaznyetsova Dannevig, Oda Bredesen (3), Ingrid Bergheim Andersen, Oddrun Husby (1) og Hanne Moen Fiske (2).

Etter ni spilte kamper er Surnadal 2 på sjetteplass på tabellen med fem poeng. På plassen over er Rindal med ni poeng etter like mange spilte kamper, mens Sunndal er på åttendeplass med fire poeng (ti spilte kamper).

Verken Rindal eller Sunndal spilte kamper i helga. Neste kamp for Sunndal er mot Ålen i Sunndal sportshall 26. januar, mens Rindal samme dag møter Hovin/TrønderLyn i Horghallen. Surnadal 2 møter samme motstander samme sted 2. februar.