Denne uken ble det besluttet at Sunndals damelag i 3. divisjon skulle trekkes ut av serien. Laget har kun spilt to kamper denne sesongen, og har sett seg nødt til å utsette to kamper på rad de siste to ukene.

Daglig leder i Sunndal Fotball, Jørund Svensli forteller at det ble fattet ett vedtak i styret, da laget ikke har klart å stille nok spillere til kamper. Sunndals damelag i 2. divisjon blir ikke påvirket av situasjonen.

– B-laget ble etablert på ett ganske tynt grunnlag i utgangspunktet. Dette er jo ett lag for dem som ikke satser så hardt, og fram til seriestart tidlig i april trodde vi det skulle gå bra. Men nå er det ikke forsvarlig å fortsette verken for oss eller motstanderlagene våre, sier Svensli.

Han forteller videre at de har opplevd en del frafall i laget, og at det blir en stor belastning for de spillerne som ønsker å satse innad i laget.

– Det er ett fåtall spillere som blir rammet av dette. Vi ønsker å kunne gi ett lignende tilbud til spillerne på sikt, men slik situasjonen er i dag er ikke det gjennomførbart, sier han.

Trener for laget har vært Geir Egil Botten, og ifølge Svensli skal han over i en ny rolle i idrettslaget.

– Jeg kan ikke få for mye inn i det nå, det kommer vi tilbake til senere. Men det vil bli endringer i strukturen fremover, sier Svensli.