Det sto 1-1 etter 80 minutters spill i fjerdedivisjonsoppgjøret mellom Kristiansund FK og Surnadal da hjemmelagets Anders Særvold satte inn 2-1 bak Surnadal-målvakt Mattis Fiske.  Kristiansund-spillerne jublet som om de hadde vunnet noe stort – Surnadal-spillerne skyndte seg til midtstreken for avspark. Ett minutt senere, sto det 1-3 til KFK.   En Surnadal-forsvarer slo en forholdsvis enkel pasning tilbake mot keeper Fiske. Sisteskansen, som spilte en god kamp i Kristiansund, var uheldig og fikk aldri kontroll på pasningen fra lagkameraten. Ballen trillet sakte, men sikkert over målstreken.   Corner-mål og to i metallet  Surnadal skapte flere store sjanser i løpet av kampen. Laget tok også ledelsen etter ni minutter på en corner fra Stein Todalshaug. Hjørnesparket gikk via et Kristiansund-bein og i mål.

I sluttminuttene av første omgang hadde både Ørjan Nes Haugen og Petros Simon Bokre hver sin avslutning i metallet. Surnadal var nær både 2-0 og 3-0 før pausepraten. I stedet blåste dommer for straffe til hjemmelaget, etter en hands, på tampen av omgangen. Pa Ousman Jammeh sørget for at lagene gikk til pause på stillingen 1-1.   Tar med oss det vi produserer   Sander Smevoll reduserte til 2-3 for Surnadal i sluttminuttene, men dommeren blåste av kampen like etter KFKs avspark.   – Jeg sitter igjen med en helt OK følelse, bortsett fra at vi taper, selvsagt. Jeg liker ikke å tape. Men spillemessig så produserer vi ekstremt med målsjanser.  Vi skal ta med oss det vi produserer, det vi skaper, og det trøkket vi har. Jeg nekter å tro at vi igjen kommer til å omsette så mange sjanser i kun ett mål. Totalt så er det vel 13-4 i målsjanser, sier Surnadal-trener Webjørn Holten.