Sunndal tok imot Åndalsnes heime på Sande fredag kveld, og spilte kampen med god kontroll.

- Det er en godt gjennomført kamp av oss, sjøl om vi ikke kom oss helt opp på det nivået jeg mener vi bør være på i første omgang etter at vi hadde tatt ledelsen etter et kvarter, sier Sunndal-trener Torgeir Ruud Ramsli.

Uansett hadde de god kontroll på kampen, og med mål av Erling Farstad Fredriksen fem minutter ut i andre omgang, og et sjølmål av Åndalsnes bare minuttet etter det igjen, var kampen i realiteten punktert.

Samme Fredriksen fikk også æren av å sette inn 4-0 etter 70 minutter.

- Vi holdt nullen og skåret fire. Det er vi godt fornøyd med. Nå er vi i toppen, og håper å klare å holde oss der, sier Ruud Ramsli.

Og med en såpass god tabellplassering, er det også kamp om plassene.

- Det har blitt krevende å ta ut det beste laget, noe jeg ser som en hyggelig utfordring, sier Sunndal-treneren.

Vi kan nevne som en kuriositet at det på trenersiden var to tidligere Molde-spillere som møttes. Knut Anders Fostervold ledet Åndalsnes, og sto også oppført som reserve.

Neste søndag drar Sunndal til Otrøya og møter Midsund borte, og Ruud Ramsli konstaterer at de går på banen for å vinne også bortekampene.

- Jeg synes vi har knekt koden og fått sving på borteformen etter to borteseire på rad nå, så klart vi går for seier mot Midsund, sier han.

Kampfakta:

4. div Nordmøre og Romsdal, Sande stadion.

Sunndal - Åndalsnes: 4-0 (1-0)

Målene:

1-0: (14 min) Chrisander Nyland

2-0: (50 min) Erling Farstad Fredriksen

3-0: (51 min) Sjølmål

4-0: (70 min) Erling Farstad Fredriksen

Sunndals spillerstall:

Gunder Sveen, Lars Emil Johannessen Flakk, Kristoffer Ansnes, Sander Grimelid, Petter Blekken Melkild, Chrisander Nyland, Vebjørn Bergem Sørheim, Erling Farstad Fredriksen, Ronny Mikkelsen Sletnes, Preben Bergmann Monsøy, Vegard Furu Øie, Erik Ruud Ramsli, John Jørgen Gridseth Hafstad, Christian Danielsen, Øystein Reiten, Grunde Hyldbakk Hanssen.

Dommer: Per Iver Skrøvset (Bøfjord IL)