– Nei. Jeg har enda en kropp som det så vidt går bra å spille med, så jeg har lyst til å spille til den ikke fungerer så bra lenger. Og jeg har ikke helt troen på «Martin Andresen-rollen». Jeg jobber som kroppsøvingslærer- og trener på toppidrettslinjen i Surnadal, så jeg har nok økter som det er. Det er artig å noen ganger bare være deltager også, sier Berg til Driva.

Martin Andresen var spillende trener for Vålerenga i Tippeligaen fra 2008 og til han la opp i 2009.

Fredag gikk Surnadal IL Fotball ut med en pressemelding og bekreftet at Henrik Aasbø var ferdig som trener for klubbens kvinnelag i 2. divisjon. Berg ser ikke for seg å ta over laget, men skal stå for treningene til en permanent løsning er på plass.

– Jeg er trener frem til en annen løsning er på plass. Om det blir ut vårsesongen eller om det blir ut søndagskvelden, det vet jeg ikke. Jeg har jo, i den her perioden, fungert imellom pendlingene uansett, på feltet. Og det sa jeg at jeg kan fortsette med til en permanent løsning er på plass. Hvor lenge det blir, det vil jeg ikke spekulere i, sier Berg.

Sitter igjen med en god følelse

Serietoer Molde ble for sterke for Surnadal/Søya/Todalen på Syltøran. Julie Vik sendte gjestene i ledelsen etter 14 minutter, før Flavia Kristin Woldstad Screpanti scoret kampens siste mål fem minutter før pause.

Men vikartreneren depper ikke av den grunn. Flere lag har gått på langt styggere smeller mot moldenserne denne sesongen. Hjemmelaget kunne gå av banen med en god følelse etter 90 minutter mot topplaget. Det var også målet deres før kampstart.

– Alle jentene gjør en utrolig god innsats. Og vi spiller. Vi løper ikke bare etter ballen og kriger, men vi er faktisk med på kampen, og lager gode angrep og spiller oss ut bakfra. Med litt margin, hadde vi kunnet puttet noen mål, som kunne gjort kampen spennende. Vi slipper de heller ikke til, de har ingen spillemål, på den måten at de får oppbygd et angrep mot oss. De har et mål som, etter mye klabb og babb på en defensiv corner, så får de til slutt muligheten til å skyte, og scorer. Og så har de et mål som kommer på en kontring fra vår egen offensive corner. Men de har ingen spillemål mot oss. Og det er også en god følelse å sitte igjen med, sier Berg.

Vil jobbe med dødballene

– Nei. Det vi startet å gjøre i dag, det skal vi fortsette med mot Fortuna; Å jobbe med å finne ut hvordan vi best kan fungere i formasjonen. Og det vi spesielt må jobbe med, er det her med dødballer. Vi slapp inn mange mål på dødball mot Trondheims-Ørn 2 og vi sliter litt i de avgjørende matchvinnerfasene i dag, svarer Berg, på spørsmål om det er noe hun vil endre på mens hun har kontrollen over andredivisjonslaget.

Surnadal/Søya/Todalen hadde nemlig flere dødball-situasjoner mot Molde, men klarte aldri å overliste Sandra Rød Ask i Molde-buret.

– Og så er det jo positivt at vi skaper enormt mange dødballer. Jeg vet ikke hvor mange dødballer vi hadde, men det er mer enn det vi har hatt i noen annen kamp i år. Mange cornere og frispark. Og fordi vi nødvendigvis ikke har så mange målsjanser, så er vi med, og det er et veldig godt tegn at man skaper så mange cornere, sier Berg.